söndag 27 mars 2011

Härlig lördag!

Igår var ju vädret med oss och vi packade väskan för en skotertur upp till Råtjärnarna! SOlen värmde som tusan, man fick till och med öppna jackan stundvis. Däremot var det ju lite växlande molnighet så när solen gömde sig vart det lite kyligt. Först tänkte vi bara grilla nere på stranden, men det blåste så mycket där och på råtjärnarna var det helt vindstilla!
Fanny bara älskar att åka skoter och skoterpulka, så fort man stannar till så säger hon bara "åka mera"... :) Och lätt och söva henne i pulkan är det också!

Pulkan packad och klar. Fanny är utrustad med hörselkåpor och solglasögon som hör skoterturen till!


Framme och provsitter våra sen tidigare uppskottade snösoffor


Reima-mössan i rånarluvemodell blev alldeles för varmt i solen, så Fanny fick låna min mössa... Söt reklam för firman, eller?


Kvällen avslutades med middag på Bodens mest anrika restaurang - Panelen. Fanny fick korvgryta hemma innan vi for, men hon knaprade i sig en del pommes och så fick hon en klubba efter det. Så nöjd och glad hela kvällen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej.
Roligt att ni har vårväder så att ni kan nyttja pulkan och få lite fräknar. Vi har nästan 30 varma grader och har lyckats bränna oss som vanligt på Clearwater beach.
Vi saknar er redan, mest Fanny förstås ;)