söndag 25 april 2010

Sköna söndag!

Blicken fastklistrad på Teletubbies! Å riktigt spännande
verkar det vara...



Idag har vi haft en ganska lugn och skön söndag här på Skönvägen... :)
Fanny vaknade 06, men Peter klev upp med henne så jag fick sovmorgon och klev själv inte upp förrän vid 9-tiden... Så skönt! Var utvilad och full av energi så jag satte igång med städningen som uteblev i fredags - städade toaletten och dammtorkade och dammsög resten av huset. Luktar nystädat med lite Ajax Fet eu fleur.... eller hur det nu stavas... Gammelmoster Merja, som för övrigt promenerat hit från gruvberget, kom och lekte med Fanny under tiden. När hon for hem fick Teletubbies ryck in som underhållning till jag var klar.
Ända sen magsjukan för dryga veckan sedan är varje måltid för Fanny en enda stor kamp. Hon äter typ 5 tuggor varje måltid och bara några skedar mellis ibland. Även dricka har hon börjat vägra. Vet inte hur vi ska göra med detta, hon blir bara tunnare och tunnare och bvc säger att hon tar igen det sen...
När Fanny sovit middag for vi förbi hos Ömans/Palmgrens en sväng med grejerna som blev kvar från igår. Sen till farmor och farfar för lite grillad lax till middag - supergott var det! Farmor var även snäll och gjorde lite mat åt Fanny som hon faktiskt åt ganska bra av och dessutom fick vi med oss till några måltider hem - perfekt! Blåbären till efterrätt var också en höjdare! :) Peters mormor Peggy var också där. Hon hade lagt håret och Fanny fick också testa en hårrulle - så söta var dom! :)
Nu är det snart läggdags för Fanny och vi ska ha en lugn hemmakväll och kanske se lite film. Kanske Hasse och Stina kommer förbi... :)



Visst är dom söta?!


2 kommentarer:

Merja sa...

Jättesöta, det kändes verkligen roligt att äntligen ha fått träffa Fanny igen.Tack för de goda bullarna, vi fikade de utomhus i solskenet!

Anna sa...

Sockersöta! :D