fredag 23 april 2010

Städa, städa varje fredag!

Men inte idag! För idag är det fullt upp med alla förberedelser inför morgondagens fyndmarknad på Arcus. Ska bli så skönt att bli av med lite skrot och förhoppningsvis få in lite slantar samtidigt...
På lunchen kommer Peter hem med storsläpet så jag kan packa in alla 14 (!) kartonger med grejer. Sen bär det av till Anna och hennes mamma för att hämta deras grejer. Fanny ska skjutsas till farmor så fort hon kommit hem från frisören. Sen till firman och hämta resten av grejerna samt borden vi ska ha. Till Beijer hämta en Nissehylla sen och sen slutligen mot Luleå. Hoppas bara jag klarar av att parkera med storaset till släp... Mellan 17-21 får man hålla till inne på Arcus för uppackning. Men erfaren som man är på detta område så kommer det troligen ske en hel del försäljning redan ikväll... Så brukar det då vara.
Pastasallad med kassler ska sen hackas ihop när jag kommer hem. Det får bli våran matsäck imorgon, tillsammans med lite sås och ciabatta som Annas mamma fixar... Å givetvis lite gotta - Anna tar med bullar! :-)
Sen blir det avfärd till Luleå igen kl. 06.30 på lördagmorgon...
Dåså, bäst sätter vi igång dagen om vi ska hinna med allt!

Inga kommentarer: