söndag 13 februari 2011

I´m alive!

Julklappen levererad!

Jo, jag lever, trots att det varit tyst och stilla här på bloggen. Sjukdomarna har gett med sig och vardagen är återställd till det normala - så gott det nu går... ;)
Det har dock varit tunt med bakning och matlagning här hemma på senaste tiden - men det ska det bli ändring på! För på tisdag har jag ju Me & I -party hemma hos oss så till det måste det ju bakas en del; funderar på kolapaj med valnötter, chokladpaj, banoffepaj, ooey gooey brownies och morotskaka... Får se vad det blir...

I fredags hämtade jag, mamma och pappa hem vår skoterpulka som vi fått i julklapp. Superfin var den! På lördagen for vi trots det lite kylslagna vädret ut en sväng för att provåka. Funkar fint! Fanny somnade nästan omedelbart - undra om det avr pga det behagliga gunget eller av avgaserna... ;)


Emil tar emot sin guldpokal!

På lördagen hann vi även med att vara och titta på karatetävlingarna på Hildursborg som Bodens Karateklubb anordnade. Emil, min kusin, som egentligen slutat träna karate ställde upp i fighting ändå - och trots en enda träning innan tävlingen vann han guld! Det ni! Visar det på dåligt motstånd eller att han helt enkelt är grym?? Kul var det hur som helst att titta på! Och liiite, liiite sugen blir man allt att återuppta sin karriär på nytt... Jag har ju faktiskt tävlat i fighting en gång - och kom 2:a! Bör kanske tillägga att vi var 3 tävlande... MEN - jag som hade gult bälte, dvs nybörjarbälte, fick tävla mot en brun- och en svartbältare... Så, så illa var det faktiskt inte... Kanske börjar träna igen så småningom - när Fanny är lite äldre så hon också kan börja träna.. :)

Idag har vi varit i Sävast på besök och gratulerat lilla Jolina som fyllt 1 år! Mycket god blåbärspaj bjöds det på hos dom! :)
I eftermiddag har vi även hunnit storstäda här hemma så man inte behöver skämmas allt för mycket på tisdag när hemmet fylls av gäster... Så strax ska det mysas i soffan och bara njutas av det nystädade och goluktande huset...

Inga kommentarer: