måndag 24 januari 2011

Sjukstuga

Hemma hos oss har vi byggt om till sjukstuga. Fanny har haft ordentligt med feber, hosta och förkylning och hemskt ont i munnen... Inget har hittats men hon har knappt kunnat äta och dricka i helgen, lilla stumpan har säkert gått ner en hel del i vikt... Men det värsta för hennes del har nog varit att hon inte kunnat ha tutten i munnen eller dricka från vällingflaskan. Men så igårkväll vände det, hon tog tutten i munnen - i ett försök som hon gjort flera gånger under helgen - men den här gången kom den inte ut på 3 sekunder och när hon själv upptäckte att det inte gjort ut såg hon så otroligt glad ut och utbrast: "Nanny tutte" :)
Igår natt blev jag också drabbad av hennes elaka baciller och har blivit förkyld och har ont i halsen. Så idag blev det minsann inget dagis för Fanny och inget jobb för mig inatt vart det. Hoppas vi nu kryar på oss under veckan så Fanny inte glömmer helt hur det var att vara på dagis... Själv ska jag inte jobba nästa gång förrän på fredag.
Idag blir det mys framför Astrid Lindgren-filmerna jag shoppade för halva priset på Åhléns utförsäljning. Fanny gillar Emil och griseknoen och Lotta på bråkmakargatan bäst av dom vi sett hittills. En tur på stan idag är också ett måste - kylen ekar tom...

Inga kommentarer: