söndag 11 juli 2010

Home sweet home

Nu är vi hemma igen efter en riktigt bra helg i storstan! Vi har haft jättetrevligt och kul - men nästan för varmt... Det vi sysslat mest med - dvs shopping - hade nog varit trevligare i ett svalare väder - men man får inte gnälla på värmen på sommaren! :)
Fanny har skött sig över all förväntan. På flyget ner sov hon hela vägen. Sen har hon mest fått sitta i vagnen på dagarna och tagit sina sovlurer i den. Hon har knappt gnällt nånting alls - trots värmen och att alla rutiner blev som bortblåsta...
På fredagen blev det shopping på dagen! Vi mötte även upp Bea som gjorde oss sällskap några timmar innan hon på lördagmorgon åkte vidare mot Turkiet. Jättekul att se henne var det! Och se hur magen växer :) På fredag kväll blev det ett besök på Skansen. Fanny tyckte nog pippifåglarna var dom mest intressanta djuren - själv uppskattade jag mest besöket inne på Skansenakvariet där det fanns massor med små, små apor, ormar, ödlor och krokodiler mm.

På lördagen blev det ännu mer shopping på förmiddagen och vid 13-tiden tog vi en båt ut till Djurgården för ett besök på Gröna Lund - och vilket besök det blev - hela 9 timmar blev vi där... Vi åkte massor med karuseller, spelade på chokladhjul och andra lotterier och åt glass och mat och hade jättekul! Själv är jag såå nöjd att jag tordes åka både extreme och insane... Men fritt fall hoppade jag över, men testade dock barnvarianten som var nog läskig. Fanny fick också åka en karusell och satt så glad och vinkade till alla som stod runt omkring och tittade på... :)
Idag blev det shopping ända fram till vi tog expresståget ut till Arlanda för hemfärd. Hemresan gick dock inte lika bra som ditresan. Fanny var lite övertrött och lite gnällig - men det kunde varit mycket, mycket värre. Så jag tror nog att Fanny klarade "reseprovet" som mormor och morfar anordnat så nu borde hon vara kvalificerad för en längre rese - en utlandsresa, eller?! :)
Jag och Fanny tackar mormor och morfar så jättemycket för denna underbara helg tillsammans med dom! Vi kunde inte fått en bättre helg och inget bättre resesällskap heller! Tack!
Syns bara att vardagen tar vid så abrupt direkt man kommer hem - imorgon är det bara att packa upp, tvätta och städa, planera maten till veckan, handla och planera barnvakteriet - för till veckan blir det att arbeta en heeel del!
Ska försöka samla ihop lite bilder från resan och lägga ut några imorgon! Nu väntar en sval och skön säng! :)

Inga kommentarer: