tisdag 25 maj 2010

3dagarsfeber var d här!

Små, små prickar överallt - särskilt på magen och ryggen...


...men också lite i ansiktet och pannan


Natten till inatt var ingen rolig natt... Fanny har gråtit och skrikit i stort sett hela natten. Hon var jättetrött och somnade nästan sittandes men så fort hon la sig börja hon efter en liten stund kasta sig av och an och snurra och snurra i sängen och vaknade sen med illskrik och var helt förstörd och så trött så hon nästan somna sittandes igen och så börja det om igen... Så höll hela natten på och hon kanske sov sammanhängande i max 1 timme åt gången... Och så luktade hon konstigt i munnen tyckte jag så nånting var det som var fel så jag bokade läkartid på vårdcentralen. Där kunde man konstatera att hon nog drabbats av virusinfektionen 3dagarsfeber för nu hade hon även fått de klassiska utslagen - men den diagnosen var ändå inget som kunde förklara nattens problem. Så han tittade även i halsen som såg fin ut och snabbsänkan visade ingenting, det fanns dock en liten rodnad i öronen men ingen öroninflammation men det doktorn rekommenderade var att ge lite panodil till natten ifall hon ändå hade lite ont i öronen eller muskelvärk från vaccinationen. Och så avvakta... Gillar inte rådet avvakta... Jag vill veta vad det är och göra nånting åt det!
Efter läkarbesöket åkte vi till Sunderbyn för att hämta upp Saga som skulle följa oss och köpa en blomma till min mormor som fyllt år, skor till Fanny och en present till Meja som också fyllt år. Sen tog vi även en fika på Trend Café på Coop Forum - så gott fika har dom där!
Jag tog med Saga och Kirsi till Boden för mamma skulle bjuda dom på middag. Väl där passade jag på att ta en liten tupplur för nu fanns ju helt plötsligt 3 barnvakter att utnyttja litegrann... ;)
Ikväll somnade faktiskt Fanny ganska lätt - är väl också trött efter en sömnlös natt och aktiv dag. Hon fick en dos Alvedon så det är bara hoppas, återigen, att hon sover lite bättre inatt - för hoppet är väl det sista som överger en?!

1 kommentar:

Saras pyssel sa...

Stackars lilla tjej och stackars lilla tjejens mamma! Hoppas hon kryar på sig snart!