tisdag 21 september 2010

Är det nån...

...som testat nåt recept jag lagt ut här på bloggen? Skulle vara kul att veta vad ni tycker så lämna gärna en kommentar om ni provat nåt! :)

Idag har Fanny överträffat sig själv och slagit rekord i långsovning på morgonen! Ända till halv 9 sov hon och det var riktigt, riktigt skönt! Fast planerna för dagen gick det ju lite sådär med... Men det var det värt! :)
Nu är det dags för halv 8 och sen idol medan Peter jobbar i tvättstugan! :) Och då ska ni inte tro att han sköter tvätten - nä, han håller på att sätta upp dom nya skåpluckorna från Ikea som levererades idag. Blir skitfint med högblankt svart! :)

Morgondagens planer är att besöka Stadsbibilioteket för lite babysång - om vi nu inte försover oss vill säga... :)

4 kommentarer:

Saras pyssel sa...

Jag har ju tidigare kommenterat att jag gjort vinbärskakan, men jag har ju faktiskt glömt att kommentera att jag gjorde fillimporna som blev riktigt smaskens!! De kommer nog göras igen!
Mamma har också upptäckt din sida - suveränt med så många spännande recept! :-)

mamma sa...

Gjorde precis äppelkakan och tyckte inte att det var den saftigaste kakan jag bakat...
Jag skulle hellre göra en liknande vanlig äppelkaka med receptet som du säkert har, som heter "Violas chokladkaka" och bara utesluta kakaon. Jag tycker den blir saftigare och är lika enkel att göra (behöver inte vispas, bara röras ihop)

Anonym sa...

Va, skönt!
Lyckans ost. Har hon fått flytta till sitt rum nu eller vad tror du vändningen ligger i?

Kram B

Camilla sa...

Va kul att mina recept testas! :)
B: Vändning och vändning - inatt var det kaos igen... nä, hon sover med oss, tänkte att hon kommer ju göra de när vi är i utlandet så vi flyttar ut henne och slutar med vällingen när vi kommer hem därifrån...