onsdag 1 september 2010

Omprogramering

Nöjd och glad när man lärt sig klättra upp på stolen för nån dag sen... Nu kan lilla klättermusen också klättra upp på köksbordet och vardagsrumsbordet och lite överallt... Visste ni också att man kan klättra i handtagen i kökslådorna? För det vet Fanny...

I ytterligare ett försök till att få Fanny att sova bättre ändrar vi nu på dagsrutinerna. Tidigare vaknade hon oftast kring 6-tiden och jag har då haft den uppfattningen att hon inte klarar av att vara vaken ända till efter lunch och bara sova en gång per dag. Men de två senaste dagarna har hon sovit till halv åtta efter att vi skjutit en halvtimme-45 minuter på läggningen på kvällen. Så nu gör vi ett försök till att få henne att bara sova en gång per dag.
Igår gick det jättebra då det gick att underhålla henne på travet. På eftermiddagen sov hon sen ca 1,5 timme. Idag har vi varit och hälsat på Andreas och Meja före lunchen. Så nu sover Fanny ute i vagnen efter en mkt kort prommis - upp till postlådan och hon hade redan somnat. ;)
Jag antar att det kanske tar några dagar för henne att ställa in sig på att bara sova en gång och då kommer hon nog så småningom sova en lite längre stund för att orka med - förhoppningsvis... :)

Snart bär det av till Luleå för lite arbete ikväll...

Inga kommentarer: