lördag 7 augusti 2010

Sjuklingen tillfrisknar

En febrig liten dam som vilar förmiddag i mammas säng... Hela 2 timmar blev det!


Inatt blev det inte mycket sömn när man hade en glödhet liten stumpa bredvid sig. Hon gnydde till konstant och snurrade runt, runt... På morgonen hade hon fortfarande 38,5 men efter lite febernedsättande gav det med sig och på eftermiddagen var hon feberfri och åt äntligen en normal portion mat - makaroner och korv ska det tydligen vara.

Idag har jag även hittat Bodens bästa hallonställe. Jag fick ihop 6 liter på ca 3 timmar. Och bären var hur fina som helst och var väldigt lättrensade... :) Det är ju svinkul plocka bär när man inte behöver kämpa lika mycket. Vi hämtade även Peters farmor till "stället" så hon också kunde plocka. Man kunde nämligen stå på en gräsmatta och plocka... ;)

Nu ikväll rörde jag snabbt ihop en fillimpa av en fil som skulle passera sitt bäst-före-datum idag. Hoppas den blir god - är sååå sugen på en macka med ost... Särskilt en varm så smöret smälter... :) Receptet och bilden kommer imorgon! :)

Nu kom Hasse och Stina förbi, så nu ska jag duka fram lite chips och dip och gå ut och sätta oss på altanen och njuta av kvällssolen... :)

Inga kommentarer: