torsdag 3 juni 2010

Leos Lekland

Idag hade vi en annan premiär - Leos Lekland! Jag, Anna och Ulli med döttrar kom igår spontant på att vi skulle åka dit idag, eftersom vädret ändå skulle vara dåligt. Så vi for direkt på morgonen och var där när dom öppnade. Eftersom det var en helt vanlig vardag trodde vi att det skulle vara lugnt och skönt med lite barn - men inte; 2 skolor var där så det kryllade av äldre barn som rusade omkring som tokar. Man fick passa så inte våra små blev omkullsprungna, nermejjade i rutschkanorna eller trampade på i bollhavet. Men kul hade vi! Fanny tyckte det var jättekul att klättra i trapporna - och fort gick det när hon satte av uppåt. Vi åt lunch där och lekte sen lite till och avslutade med fika. Det här måste vi göra om! :) Sen var det tre trötta töser som somnade påväg hemåt i bilarna och det lustiga var att alla tre sov sen i 1,5 timme och vaknade ledsna och griniga... Kanske blev det lite för mycket för de små att leka i den stojiga miljön i nästan 3 timmar?

Imorgon är det planerat för besök hos Peggy på förmiddagen och sen lite grillning till middag. Det blir vitlöksbröd till förrätt, grillad oxfilé med gratäng/pommes, sås, aioli och sallad till varmrätt och slutligen tobleroneparfait med hallonsås och mangosås till dessert. Det kallar jag fredagsmys! :)



Natalie, Anna, Meja, Ulli och Fanny



I dom här trapporna trivdes Fanny, fast här blev hon lite distraherad av kameran och tappade koncentrationen som såväl behövdes...




Släpp ut mig härifrån!




Det gäller att ha tungan rätt i mun!




Mmm, gott med fika!
Sitt digestivekex i ena handen och min dammsugare i den andra.

Inga kommentarer: